Kerst

Kerstconcerten 2017

Het kerstconcert van 2017 met het thema LIEFDE  vond plaats op
16 december in de Laarkerk in Zuidlaren en was in samenwerking met dansschool Danskwartier en a capella koor Amane uit Groningen. Het was een afwisselend concert dat door de bezoekers zeer gewaardeerd werd. Traditioneel werd de avond afgesloten met een drankje en de niet minder gewaardeerde hapjes bereid door de leden van Kleinoot. 

Kerst met Kleinoot?

Kleinoot heeft een lange traditie in het geven van kerstconcerten en heeft in de afgelopen jaren een prachtig gevarieerd en uitgebreid kerstrepertoire opgebouwd. Enkele voorbeelden: carols als Away in a manger, In the bleak midwinter, I wonder as I wander. Daarnaast het swingende Carol of the bells, het ingetogen Nada te turbe en het indrukwekkende Tibie paiom. Kleinoot streeft ernaar om elk jaar het bestaande repertoire aan te vullen met nieuw werk. 
Jaarlijks verzorgen we ook een benefiet concert in een instelling waarin ook plaats is voor samenzang. 

Kleinoot is voor kerstconcerten te boeken. Neem hiervoor contact op via info@kleinoot.nl of bel 050-4090341.

 

 

Hebt u zelf ook zin om te zingen in een koor? Kleinoot is op zoek naar zangeressen en zangers, een beetje zangervaring is gewenst. U bent van harte welkom om een paar keer te komen luisteren of meezingen tijdens de repetitie op donderdagavond van 20.00-22.00 uur in De Ludinge, Ludinge 4 in Zuidlaren. Stuur een mailbericht naar dirigent@kleinoot.nl of bel 06 30474110.

Carols in Dickens stijl

Jaarlijks wordt Kleinoot uitgenodigd door de Oranjerie in Zeijen, waar we de Kerstmarkt met carols opluisteren.