Tráthnóna (over Hillways up and down)

Wanneer

26 mei 2024    
15:00 - 17:30

Waar

Café 't Keerpunt
Oostermoer 1, Spijkerboor, 9656 PE

Evenement type

Tráthnóna! Een mooi programma met Ierse muziek, swingend, gevoelig, kleurrijk. Op deze zondagmiddag is er in Spijkerboor een optreden van het koor Kleinoot en de Ierse band Carritwen met Nederlandse roots.

Café ‘t Keerpunt is voor de gelegenheid omgetoverd tot een Ierse pub, met Guinness en de kaart van het restaurant is voor de gelegenheid uitgebreid met een heerlijke Irish Stew voor na concert.

Kleinoot is een gemengd koor dat al lang bestaat en bekend is in Zuidlaren en omgeving. Een koor met kwaliteit, met een bevlogen dirigente en enthousiaste zangers en zangeressen. Dit voorjaar hebben we een programma gemaakt met Ierse muziek, sommige nummers ken je vast wel, andere liedjes hoor je voor het eerst. Voor dit concert werkt het koor samen met Carritwen, een band met muzikanten uit Noord-Nederland, die samen Ierse en Keltische muziek maken op een onvergetelijke manier.

Carritwen biedt de luisteraar een  rijk palet aan muziek waaronder: vlotte danstunes, ingetogen walsen en subtiele ballades.
Met  soms innovatieve arrangementen, bevlogen enthousiasme en keur aan traditionele instrumenten hebben ze alles in huis om de traditionele Ierse en Schotse folkmuziek goed tot hun recht te laten komen.
Waar Carritwen optreedt ontstaat de sfeer zoals die ook op traditionele ‘sessies’ in de Ierse pubs beleefd wordt.

Kaartjes vooraf gekocht 14 euro, Kinderen 9 euro, en aan de deur kosten de kaarten 15 euro.

Kaarten bestellen