Het koor

Kleinoot is een gemengd koor van 20 tot 24 leden uit Zuidlaren en omstreken. Er wordt a capella en meerstemmig gezongen. Het repertoire is zeer afwisselend, variërend van middeleeuws, klassiek, folk tot wereldmuziek en popmuziek.

Kleinoot geeft een aantal keren per jaar een concert. Traditioneel rond Kerst en in de zomer ter afsluiting van het seizoen rond een bepaald thema. Soms werken we hierbij samen met instrumentalisten. Sinds 1996 werkt Kleinoot met Judith Lange als vaste dirigent.

Een repetitie van Kleinoot is samen musiceren. Zingen, luisteren, leren over stemgebruik, samen werken aan een mooie uitvoering van het stuk. De repetities zijn elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het centrum voor educatie en cultuur ‘De Ludinge’ in Zuidlaren.

Vind je het leuk om in een koor te zingen en spreekt het repertoire van Kleinoot je aan, dan ben je van harte welkom om een paar keer te komen luisteren of meezingen. Stuur een mailbericht naar Fia te Velde, Email: info@kleinoot.nl of bel 050 4092952