Kerst

2019 Kerstfair in Bourtange

Zondag 15 december 2019 traden wij op tijdens de  kerstmarkt van Bourtange.

De hele vesting Bourtange was prachtig verlicht, de bruggen en toegangswegen waren versierd met duizenden lichtjes en op de vestingwallen stonden tientallen verlichte kerstbomen. Temidden van die prachtige entourage hebben we die middag onze kerstliederen gezongen.

2018 Kerstconcerten

Het 2018 kerstconcert van Kleinoot vond plaats op zondag 16 december in de Bartholomeuskerk in Noordlaren op uitnodiging van de Culturele Commissie Noordlaren. Het was volledig uitverkocht !

Het was een bijzonder concert met intermezzo’s en begeleiding door het jonge, talentvolle trio Gynaeceum. Er was veel nieuw repertoire, omdat we graag willen blijven verrassen.

Traditioneel werd de avond afgesloten met een drankje en de niet minder gewaardeerde hapjes bereid door de leden van Kleinoot.

Ook hebben we weer opgetreden met vele Christmas Carols op de Kerstfair in Dickenssfeer in de Oranjerie in Zeijen.

Kerst met Kleinoot?

Kleinoot heeft een lange traditie in het geven van kerstconcerten en heeft in de afgelopen jaren een prachtig gevarieerd en uitgebreid kerstrepertoire opgebouwd. Enkele voorbeelden: carols als Away in a manger, In the bleak midwinter, I wonder as I wander. Daarnaast het swingende Carol of the bells, het ingetogen Nada te turbe en het indrukwekkende Tibie paiom. Kleinoot streeft ernaar om elk jaar het bestaande repertoire aan te vullen met nieuw werk.
Jaarlijks verzorgen we ook een benefiet concert in een instelling waarin ook plaats is voor samenzang.

Kleinoot is voor kerstconcerten te boeken. Neem hiervoor contact op via info@kleinoot.nl of bel 06 30474110.

 

 

Hebt u zelf ook zin om te zingen in een koor? Kleinoot is op zoek naar zangeressen en zangers, een beetje zangervaring is gewenst. U bent van harte welkom om een paar keer te komen luisteren of meezingen tijdens de repetitie op donderdagavond van 20.00-22.00 uur in De Ludinge, Ludinge 4 in Zuidlaren. Stuur een mailbericht naar dirigent@kleinoot.nl of bel 06 30474110.

Carols in Dickens stijl

Jaarlijks treedt Kleinoot op bij een Kerstmarkt welke we met carols opluisteren.